De actie is afgelopen; de winnaar heeft persoonlijk bericht ontvangen

De schade aan de Kawasaki Z1000SX bedraagt €3.252,64.

Meneer Hasper zit met zijn inzending van €3.250,95 het dichtst bij de werkelijke schade en heeft daarmee de TomTom gewonnen. Meneer Hasper van harte gefeliciteerd!


Jaarlijks staat Combi Motors Verzekeringen op de MOTORbeurs met het spelletje Raad de Schade. Helaas is de MOTORbeurs dit jaar niet door gegaan. Daarom gaan we het spel digitaal spelen!

De uitdaging is eenvoudig: Onderstaande motor heeft schade. De vraag is: Wat is het totaal bedrag van de schade ? Houd hierbij rekening met de volgende zaken: vervanging van beschadigde delen met nieuwe (originele) onderdelen, het arbeidsloon én de BTW.

Korte uitleg over de aanleiding van de schade:

Deze klant is zachtjes van links aangereden en vervolgens op rechts gevallen. Alle schade binnen dit ongeluk is zichtbaar op de foto’s.

Degene die er het dichtst bij zit wint een Tom Tom Rider 550 t.w.v. €369,-. Bij een gelijke inzending volgt een benaderingsvraag. De winnaar wordt persoonlijk benaderd.

Met uw deelname schrijft u zich automatisch in voor de nieuwsbrief van Combi Motors Verzekeringen. Het afmelden hiervoor is zeer eenvoudig, in iedere e-mail staat onderin een link om u direct uit te schrijven.

Deze actie loopt tot en met 15 maart.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.