Tijdens deze speciale weken ontvangt iedere klant bij aanschaf van een Yamaha eBike* een gratis loopfiets voor kinderen

Op het gebied van persoonlijke mobiliteit te land en te water heeft Yamaha de wereld van motoren, scooters en boten voorgoed veranderd met enkele van de meest revolutionaire nieuwe ontwerpen en concepten. Met de introductie van haar nieuwe eBikes van ‘eigen merk’ in de segmenten Mountainbike, Gravel en Urban is Yamaha klaar voor een nieuw tijdperk voor emissievrije persoonlijke mobiliteit op 2 wielen. Jij ook? Plan als eerste in de Benelux nu jouw proefrit bij een geselecteerde Yamaha eBike dealer.

Switch On Weeks: Startschot van de Yamaha eBikes in de Benelux

De Yamaha Switch On Weeks lopen tot en met 31 augustus 2023 en staan volledig in het teken van het ervaren en ontdekken van nieuwe emissievrije mobiliteit. Tijdens deze feestelijke weken verwelkomen onze Yamaha eBike dealers jou graag in de showroom om jou kennis te laten maken met deze modellen. Ontdek de verschillende kleurstellingen en maten, en vindt het model dat het beste bij jou past.

Daarnaast, zal je vanaf dat moment ook de mogelijkheid krijgen om een proefrit te reserveren om de eBike van jouw keuze. De Yamaha dealer zal een leuke route voorbereid hebben waar de fiets het beste getest kan worden. Zien we je daar?

Nieuwe mobiliteit, voor de hele familie

Om het startshot van de Yamaha eBikes in de Benelux te vieren ontvangt iedere klant gedurende de Switch On Weeks bij aanschaf van een Yamaha eBike een gratis bLU cRU metalen loopfiets voor kinderen*. Dit is de perfecte en ludieke manier voor kinderen om de wereld op twee wielen te ontdekken.

Wat voor fietser ben jij?

Met de introductie van de MORO 07, de Wabash RT en de CrossCore RC richt het merk zich op de fietser uit verschillende segmenten en met de recente toevoeging van de BOOSTER-modellen aan het Urban segment wordt deze keuze nog verder uitgebreid.

De MORO 07 is Yamaha’s premium eMTB en staat klaar om je een bijzondere rit te bezorgen. Dankzij een indrukwekkende combinatie van het Dual Twin-frame chassis en de aandrijfeenheid als een geheel biedt hij iedere rijder de perfecte ondersteuning voor de meest uitdagende singletracks in de bergen.

Ben je op zoek naar een functionele fiets maar wil je ook in stijl ritjes maken buiten de stad of stadsrand? Dan is de Yamaha Wabash RT de perfecte keuze voor jou. Deze gravel eBike richt zich op rijders die fun en vrijheid waarderen, en klaar zijn om nieuwe plekken te verkennen, terwijl ze onderweg van elke seconde van de rit genieten.

Gebruik jij jouw fiets voor woon-werkverkeer of ontspannen vrijetijdsritten in en rondom de stad? De CrossCore RC is speciaal ontworpen om alles aan te kunnen. Deze eBike is functioneel, stijlvol en beschikt over een uitstekende prijs-prestatieverhouding. Dit maakt hem de ideale dagelijkse fiets voor alle rijders, zowel jong als oud.

Yamaha’s nieuwe BOOSTER Easy eBike en BOOSTER S-pedelec elektrische bromfiets zijn ontworpen om hedendaagse stadsbewoners een gemakkelijke, plezierige en betaalbare manier te bieden om zich zonder uitstoot door de stad te verplaatsen.

Deze Yamaha eBikes zullen exclusief verkrijgbaar zijn via een selecte groep Yamaha-dealers in de Benelux.

En er is meer…

Tijdens de Switch On Weeks ontvang je ook € 1.000,- extra inruilvoordeel voor alles met twee wielen bij aanschaf van een nieuwe Yamaha NEO’s of NEO’s Dual Battery.

Waar wacht je nog op?

* Deze actie geldt enkel bij aanschaf van een Moro 07, CrossCore RC of Wabash RT. De loopfiets wordt vanaf twee weken na de levering van de eBike toegestuurd. Bij retour van de Yamaha eBike vervalt de actie en ontvangt de klant geen gratis loopfiets. Bekijk alle actievoorwaarden op www.yamaha-switch-on.nl

Noot van de redactie:

Wilt u een Yamaha verzekeren? Bereken hier uw premie!