Yamaha Motor Europe, branch Benelux, maakt de adviesprijzen voor modeljaar 2023 bekend. Met een gemiddelde prijsstijging van 5% kan Yamaha voor het nieuwe brede en veelzijdige productgamma dezelfde hoge kwaliteit waarborgen wat u van Yamaha gewend bent. Hieronder het belangrijkste nieuws over de nieuwe Yamaha-modellen voor u op een rijtje.

Tracer 9 GT +: Uitblinker in comfort en veelzijdigheid

De nieuwe TRACER 9 GT+ bouwt voort op de sterke punten van de bestaande modellen en wordt geleverd met een reeks van de beste technologieën in hun klasse die ontworpen zijn om elke rit te transformeren door een ongekende veelzijdigheid en controle te bieden. Hij is voorzien van volledig geïntegreerde geavanceerde elektronica, waaronder een radarsensor, Adaptive Cruise Control, een radargestuurd Unified Brake Systeem, elektronische ophanging en intelligente rijstanden, evenals een connected TFT-scherm en volledig geïntegreerde Garmin-navigatie, en is klaar om een nieuw tijdperk van controle in te luiden dat de Sport Touring-ervaring naar een hoger niveau tilt. De Tracer 9 GT+ zal verkrijgbaar zijn vanaf EUR 18.499,-

XMAX 300 Tech Max: Meer MAX dan ooit!

De nieuwe XMAX 300 Tech MAX voor 2023 heeft een nog dynamischer look en gevoel gekregen om zijn status als de ultieme middelgrote motorscooter te onderstrepen. Naast een meer gestroomlijnd en strakker kuipwerk biedt hij nu ook smartphone connectiviteit en Garmin navigatie via een nieuwe multi-thema 4,2 inch TFT-kleurenscherm.  De rijkwaliteit werd verbeterd en het rijcomfort, het remgevoel en de algemene afwerking werden geperfectioneerd zodat elke rit een aangename ervaring wordt voor de rijder. De XMAX 300 Tech MAX staat voor EUR 8.199,- bij de Yamaha-dealer.

NIKEN GT: de beste Sport Touring-evolutie

De sleutel tot de uitstekende rijeigenschappen van de NIKEN GT is Yamaha’s Leaning Multi-Wheel-systeem. Een groot aantal belangrijke verfijningen, waaronder het nieuwe verstelbare scherm, het comfortabele zadel en de herziene achterwielophanging, zorgen voor een nog comfortabelere en opwindendere rit. Het 890 cc CP3 EU5-motorblok met grotere inhoud levert een nog sterker en soepeler koppel voor moeiteloze acceleratie, en het 7-inch TFT-instrumentenpaneel biedt smartphone-connectiviteit en Garmin-navigatie op het volledige scherm. De NIKEN GT zal beschikbaar worden in februari 2023 en de prijs komt uit op EUR 19.499,- .

Prijzen 2023

Onderstaand wordt een overzicht weergegeven met de corresponderende prijzen per model. 

Noot van de redactie:

Wil jij een Yamaha verzekeren? Bereken hier uw premie!