Suzuki onthult GSX-S MotoGP™ Editions

Kampioenskleuren voor de straat. Op de dag dat de Suzuki GSX-RR voor 2022 wordt onthuld, trekt Suzuki ook het doek van de ultieme specials van de GSX-S950 en GSX-S1000: de MotoGP Editions.

  • Kleurstelling van Suzuki GSX-RR
  • GSX-S950 en GSX-S1000 met MotoGP-kleurstelling
  • Per direct te bestellen bij Suzuki Motoren-dealer

Legendarische kleurcombinatie

Blauw en zilvergrijs: de kleuren van de Suzuki GSX-RR waarmee Joan Mir in 2020 wereldkampioen MotoGP™ werd. Met die kleurcombinatie zal Team Suzuki Ecstar ook dit jaar de strijd aangaan in de topklasse van de motorsport. Nu komt Suzuki met een special voor de GSX-S950 en GSX-S1000, waarmee de MotoGP™-kleurstelling ook beschikbaar wordt voor de openbare weg.

Ultieme Special Edition

De MotoGP™ Edition is de ultieme special voor de GSX-S950 en GSX-S1000. Met de MotoGP™-kleurstelling en alle accessoires uit het Street Xtreme Pack – een Yoshimura-uitlaat, Suzuki stuurgewichten, een korte kentekenplaathouder, een duoseatcover, strak vormgegeven spiegels en bobbins – ogen de moderne nakeds van Suzuki stoerder dan ooit. De standaard knipperlichten van de GSX-S950 worden bovendien vervangen door dynamische LED-knipperlichten. De GSX-S1000 MotoGP™ Edition beschikt standaard al over LED-knipperlichten.

Nog uitgebreider zijn de MotoGP™ Edition + varianten, waarbij aan de lange lijst van accessoires ook framesliders en een luxe zadel voorzien van GSX-S logo zijn toegevoegd.

Direct te bestellen

De MotoGP™ Editions van de GSX-S950 en GSX-S1000 zijn direct te bestellen bij de Suzuki Motoren-dealer en alleen verkrijgbaar in de blauw met zilvergrijze kleurstelling (YSF: Metallic Triton Blue).

Noot van de redactie :

Wilt u verschillende verzekeringen vergelijken voor deze Special Editions en uw Suzuki gelijk verzekeren? Dan bent u bij Combi Motors Verzekeringen bij het juiste adres.