Suzuki introduceert deze maand de derde generatie van de legendarische Hayabusa. Eind maart staat de nieuwe Hayabusa bij de Nederlandse Suzuki-dealers. Hij is direct te bestellen vanaf 21.999 euro.

 – Suzuki Hayabusa te bestellen vanaf 21.999 euro

– Vanaf eind maart bij Nederlandse Suzuki-dealers

– Leverbaar in drie verschillende kleuren

– Meest geavanceerde Suzuki Hayabusa ooit

 Vakmanschap

De derde generatie van de legendarische Hayabusa is de meest geavanceerde tot nu toe. Met veel  technische innovaties die zorgen voor meer controle en comfort, een nieuw en toch herkenbaar design en nog betere prestaties, is de nieuwe Hayabusa het ultieme voorbeeld van het vakmanschap van Suzuki.

 Topprestaties

Meer vermogen en koppel bij lage toerentallen en tegelijkertijd toch voldoen aan de strenge Euro 5-emissienorm. Met die opdracht ging het team van Suzuki aan de slag. De nieuwe Suzuki Hayabusa erft de 1,340 cm3 vloeistofgekoelde viercilinderlijnmotor, die voor de nieuwe generatie ingrijpend onder handen is genomen. Het resultaat is een vermogen van 140kW (190 pk) bij 9.700 toeren en een koppel van 150 Nm bij 7.000 toeren. De nieuwe Hayabusa sprint in 3,2 seconden naar 100 km/h en haalt een – begrensde – topsnelheid van 299 km/h.

Prijs

Eind maart staat de nieuwe Hayabusa bij de Nederlandse Suzuki-dealers. Hij is direct te bestellen in drie verschillende kleurstellingen: Glass Sparkle Black in combinatie met Candy Burnt Gold, Metallic Mat Sword Silver in combinatie met Candy Daring Red en Pearl Brilliant White in combinatie met Metallic Mat Stellar Blue. In alle gevallen geldt dat de contrasterende kleuren de luchtstroom benadrukken. De prijzen beginnen bij 21.999 euro.

Note van de redactie: Wilt u een Suzuki Hayabusa verzekeren? Combi Motors helpt u graag op weg! Suzuki verzekeren doet u eenvoudig en snel op combimotors.nl.