Nieuwe Scout Bobber Sixty van Indian Motorcycle maakt de stoere old school bobber-styling toegankelijker en betaalbaarder dan ooit

De rauwe, minimalistische Indian Scout Bobber Sixty heeft een licht gewicht, is volledig in zwart uitgevoerd en voorzien van een vloeistofgekoeld, 1 liter groot motorblok

Minneapolis, 5 maart 2020 – Indian Motorcycle, Amerika’s eerste motorfietsbouwer, introduceert vandaag de 2020 Indian Scout Bobber Sixty. Deze 999 cc-variant van de populaire Scout Bobber is 10 kilo lichter. De Scout Bobber Sixty is een betaalbaarder optie voor motorrijders met interesse in een model dat de topkwaliteit en het vakmanschap van Indian Motorcycle met een gestroomlijnde look combineert.

De Scout Bobber Sixty wordt van kracht voorzien door hetzelfde 78 PK sterke V-twin motorblok als de Scout Sixty. Zijn lichte gewicht, optimale hanteerbaarheid en lage zwaartepunt zullen in de smaak vallen bij motorrijders die op zoek zijn naar een model met een sportieve, old school styling en een aantrekkelijk prijskaartje.

“We vinden het geweldig om een gestroomlijnde en dynamische versie van een old school Bobber aan te aan te bieden tegen een prijs die het bezit van een Indian Motorcycle voor meer motorrijders toegankelijk maakt”, zegt Reid Wilson, de vice president van Indian Motorcycle.

De Scout Bobber Sixty heeft dezelfde gestroomlijnde stijl als de Scout Bobber en biedt een gechopt achterspatbord en een sportieve rijpositie. Indian Motorcycle heeft diverse accenten toegevoegd die het model een geheel eigen karakter geven. De Scout Bobber Sixty is voorzien van een volledig in zwart uitgevoerde motor, een modern tankembleem, stuureindspiegels, een gestroomlijnde koplamp, een volledig zwart zadel en compleet nieuwe, volledig in zwart uitgevoerde wielen met vijf spaken.

Motorrijders die hun Scout Bobber Sixty willen aanpassen kunnen kiezen uit ruim 140 authentieke Indian Motorcycle-accessoires. Als ze buiten de bebouwde kom op avontuur willen gaan kunnen ze uitzien naar een prettige rit dankzij het volledig nieuwe, in een passende kleur uitgevoerd comfortzadel en speciale opties voor de bijrijderzadel.

De Scout Bobber Sixty is beschikbaar in de kleurstellingen Thunder Black en Thunder Black Smoke en is voorzien van een ABS.

Note van de redactie:

Overweegt u een Indian Scout Bobber Sixty te kopen? Dan is het aan te raden om eerst uw motorverzekering te vergelijken! Een Indian verzekeren doet u bij Combi Motors Verzekeringen!