De Z400 en Ninja 400 maken deze zomer hun rentree in de Kawasaki line-up. Deze A2 geschikte modellen zijn de perfecte kennismaking met de Kawasaki line-up voor nieuwe rijders of voor ervaren rijders die opzoek zijn naar puur rijplezier.

Beide modellen zijn uitgerust met de krachtige 399cc Parallel-Twin met Assist & Slipperclutch. Het 45pk sterke motorblok heeft een koppelrijk karakter en laag verbruik. Samen met een uiterst licht frame en korte wielbasis staan deze modellen garant voor veel rijplezier. De ø41 mm voorvork en grote voorremschijf benadrukken eens temeer de volwassenheid van deze modellen en geven veel vertrouwen. Vanuit het zadel kijkt de rijder uit op een multifunctioneel LCD display welke overzichtelijk alle belangrijke voertuiginformatie weergeeft.  

De Z400 is verkrijgbaar vanaf €6.849,- en de Ninja 400 vanaf €7.449,- (Ninja 400 KRT edition = €7.649,-).

Lang wachten op deze modellen is niet nodig. Al vanaf augustus dit jaar zijn ze te zien bij de officiële Kawasaki dealers en staan de demo motoren klaar voor proefritten.

Naast het populaire Performance accessoire pakket zal er dit jaar ook een aantrekkelijk Sport pakket beschikbaar zijn. Dit pakket bestaat voor beide modellen uit een: Buddyseat cover in kleur, Tank pad en een Smoke Windscherm.

Ga voor meer informatie of een officiële Kawasaki dealer bij u in de buurt naar www.kawasaki.nl.

Noot van de redactie:

Wil jij deze nieuwe Kawasaki Z400 en Ninja 400 verzekeren? Bereken dan hier je premie!