De succesvolle Kawasaki Versys 650 is de meest populaire en bestverkochte Dual Purpose motor in zijn klasse. Zijn succes dankt de Versys aan zijn veelzijdigheid. Voor 2022 is de Versys 650 geheel vernieuwd met een nieuw design en is hij voorzien van onder andere Traction Control en een prachtig TFT-kleurendisplay. Met zijn koppelrijke parellel-twin en instelbare vering in combinatie met de 17’’ wielen heeft de Versys een geweldige handling. Ook als de conditie van het wegdek te wensen overlaat.

De moderne vormgeving is onmiskenbaar Kawasaki met onder andere volledige LED verlichting. De nieuwe top- en zijkuip deflecteren de rijwind beter bij de rijder vandaan. Samen met het nieuwe 4-voudig verstelbare windscherm zorgt dit voor nog betere windbescherming en comfort bij langere afstanden. Achter de nieuwe top kuip is er nu een 10,9cm groot TFT-kleurendisplay aanwezig. Dit multifunctionele scherm toont overzichtelijk alle belangrijke informatie en is voorzien van een Bluetooth chip welke de rijder in staat stelt om via de vernieuwde Rideology app verbinding te maken met de motor.

De nieuwe Versys 650 is direct beschikbaar bij de Kawasaki dealer in de volgende kleuren:

  • Metallic Spark Black/Metallic Flat Spark Black                                                        €9.149,-
  • Metallic Phantom Silver/Metallic Flat Spark Black/Metallic Spark Black                €9.299,-
  • Candy Lime Green/Metallic Flat Spark Black/Metallic Spark Black                         €9.299,-

Om de veelzijdigheid en touraspiraties te benadrukken zijn er maar liefst vier aantrekkelijke accessoire pakketten beschikbaar:

  • Urban: Topkoffer 40 liter
  • Tourer: Mono-key zijkoffers met luxe binnentassen, Handkappen en een Tankpad
  • Tourer Plus: Mono-key zijkoffers met luxe binnentassen, Handkappen, Tankpad, LED mistlampen en Verwarmde handvatten
  • Grand Tourer: Mono-key zijkoffers met luxe binnentassen, Handkappen, Tankpad, LED mistlampen, 12V contactpunt, GPS steun, Topkoffer 47 liter met rugsteun en luxe binnentas, Verwarmde handvatten en een Hoog windscherm

Voor rijders met een A2 rijbewijs is er tevens een 35kW versie beschikbaar.

Noot van de redactie :

Om deze nieuwe Kawasaki Versys 650 te verzekeren kunt u ook bij Combi Motors Verzekeringen terecht. Door uw gegevens in te vullen vergelijken wij verschillende verzekeringen voor u.