Mandello del Lario (Lecco), 19 september 2022 – Moto Guzzi introduceert, in samenwerking met Marvel Entertainment, Journey of Time, een op maat gemaakt stripboek ter ere van de V100 Mandello. De nieuwe en langverwachte Moto Guzzi schittert in een snel verhaal naast Wolverine, een van de meest iconische mutanten en populaire superhelden in het Marvel Universum.

In Journey of Time vecht Wolverine tegen geesten uit zijn verleden en moet hij het opnemen tegen Bullseye, een van Marvel’s meest dodelijke superschurken. In dit verhaal speelt de Moto Guzzi V100 Mandello een prominente rol in de geschiedenis van Wolverine, samen met een mysterieuze vrouw uit zijn verleden.

Met diverse wendingen zullen lezers dit spannende Marvel-verhaal niet willen missen, met onder andere een spectaculaire achtervolgingsscène waarin de Moto Guzzi V100 een krachtige en snelle metgezel blijkt te zijn voor de mutant met klauwen van adamantium. En zelfs in het verleden zal Journey of Time laten zien hoe Wolverine en Moto Guzzi elkaar al eerder hebben gekruist, dankzij een V7 uit de eerste serie, een van de meest iconische modellen van de Italiaanse fabrikant.

Moto Guzzi V100 Mandello is de gloednieuwe motorfiets van het merk Eagle, een motorfiets die is gemaakt om het honderdjarig bestaan van het merk te vieren en die Moto Guzzi een nieuwe eeuw van succes inluidt.

De V100 Mandello is voorzien van geavanceerde technologie, zowel in de gloednieuwe vloeistof gekoelde tweecilinder als in het volledig uitgeruste elektronische rij-ondersteuning pakket, en opent een geheel nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van Moto Guzzi. Hij combineert het sportieve, snelle en wendbare karakter van een echte roadster op de bochten met de reis- en ontdekkingslust die altijd in de ziel van elke Moto Guzzi heeft gezeten.

Viaggio nel Tempo – Journey of Time is vanaf oktober in het Italiaans en Engels verkrijgbaar in het Moto Guzzi Museum in Mandello del Lario en in het Piaggio Museum in Pontedera, evenals bij de deelnemende Moto Guzzi dealers.

Noot van de redactie:

Wil jij een Moto Guzzi V100 verzekeren? Bereken dan hier je premie!