De Kawasaki Z650 is al jaren de populairste naked in zijn segment. Om dit succes voort te zetten presenteert Kawasaki voor 2022 drie nieuwe kleurstellingen.

Aan de basis van het succes van de Z650 staan zijn handling en veelzijdige motorblok.

 

Kawasaki Z650 3

 

 

 

 

 

 

 

Door gebruik te maken van een licht Trellis buizenframe en een korte wielbasis heeft de Z650 een fenomenale handling. De 650cc parallel twin krachtbron staat niet alleen garant voor een koppelrijk karakter, maar ook voor een zeer laag verbruik en een krachtig inlaatgeluid.

De Z650 is standaard uitgerust met een full colour TFT-display. Dit display heeft o.a. een Bluetooth smartphone verbinding, versnellingsindicator, schakelindicator, brandstofmeter en ECO-indicator. Samen met het kenmerkende Sugomi design en de volledige ledverlichting maakt dit van de Z650 de meest complete motor in zijn klasse.

Vanaf eind oktober staat de 2022 Z650 al bij de Kawasaki dealer in de volgende nieuwe kleuren:

  • Metallic Spark Black/Metallic Flat Spark Black
  • Candy Lime Green/Metallic Spark Black
  • Pearl Robotic White/Metallic Matte Graphene Steel Gray

Evenals voorgaande jaren zal voor 2022 ook de Edition kits weer beschikbaar zijn:

Sport Edition kit:                     Smoked windscherm, Tankpad, Buddyseat cover

Performance Edition kit:         Titanium Akrapovič uitlaatsysteem, Smoked windscherm, Tankpad, Buddyseat cover in kleur

Voor houders van het A2 rijbewijs is het mogelijk om de Z650 te rijden als 35kW uitvoering.

Prijzen worden later dit jaar bekend gemaakt.

 

Note van de redactie: Heeft u een Kawasaki Z650 of overweegt u er een te kopen? Bekijk dan vooraf de mogelijkheden om uw Kawasaki te verzekeren. Combi Motors helpt u hier graag bij!