De Vulcan S is een unieke verschijning in het huidige Cruiser segment. Door zijn goede rijeigenschappen, unieke uiterlijk en toegankelijkheid voor een breed publiek is dit model sinds zijn introductie zeer populair. Voor 2023 is er een nieuwe kleurstelling beschikbaar.

Specificaties

Het unieke karakter van de Vulcan S begint al bij het compacte 649cc parallel-twin motorblok. Het blok is gericht op koppel in lage en middelhoge toeren en tevens zeer zuinig. Door het goed uitgedachte rijwielgedeelte en slank perimeter frame beschikt de Vulcan over de beste rijeigenschappen in zijn klasse zonder daarbij het rijcomfort uit het oog te verliezen. Het design met een langgerekte tank en speciale wielen zorgt ervoor dat je altijd opvalt met deze Urban Cruiser.

Met het unieke ERGO-FIT systeem kan de Vulcan S aangepast worden aan de lichaamsbouw van praktisch iedere rijder tussen de 1,50m en 2,10m. Zo kunnen de voetsteunen in drie standen versteld worden en zijn er ‘’Extended’’ of ‘’Reduced’’ reach zadels en sturen beschikbaar. Hiernaast kun je met de aantrekkelijke Performance of Tourer accessoirepakketten de Vulcan nog verder aanpassen aan jouw voorkeur.

Uitvoering

De 2023 Vulcan S is vanaf begin november beschikbaar bij de officiële Kawasaki dealers in de nieuwe Metallic Matte Carbon Gray kleurstelling met groene accenten of de tijdloze matzwarte kleur. Voor houders van een A2-rijbewijs is er een 35kW versie beschikbaar om. Zo kun je je motor carrière beginnen met een volwassen cruiser waar je nog jaren rijplezier mee gaat hebben.

Noot van de redactie:

Wil jij een Kawasaki Vulcan S verzekeren? Bereken dan hier je premie!

Metallic Matte Carbon Gray – Green
Metallic Matte Carbon Gray – Black