SCHERPE TARIEVEN MAKEN ECHTE VRIJHEID VOOR NOG MEER RIJDERS BEREIKBAAR

RIJSWIJK (12 juli 2022) – In samenwerking met het wereldwijd opererende ALD Automotive introduceert Harley-Davidson® het zeer complete en veelzijdige Harley | Private Lease™ programma. Private Lease wil zeggen dat je als privépersoon een motorfiets leaset. Je betaalt een vast, laag bedrag per maand en daarin zitten, behalve brandstof, alle kosten verwerkt. Dus onderhoud, afschrijving en reparaties, alles is gedekt. En met een vanaf-prijs van slechts €299,- per maand voor de allernieuwste 2022 Harley-Davidson Nightster™, wordt het bezit van een eigen Harley® zo voor veel rijders bereikbaar.

Veel voordelen

Voor zowel bestaande als nieuwe rijders biedt Harley | Private Lease™ een heel scala aan voordelen. Zo kom je door het vaste maandbedrag nooit voor onverwachte tegenvallers te staan en weet je altijd precies waar je aan toe bent. Ook prettig: je hoeft geen initiële investering te doen. Je hoeft dus geen lening af te sluiten of spaargeld aan te spreken. Je rijdt voor een vast laag maandbedrag een gloednieuwe Harley-Davidson die je naar wens om de 2, 3 of 4 jaar kunt inruilen voor een nieuw model. En met talloze opwindende modellen in de line-up, waaronder de grensverleggende Harley-Davidson Pan America en de gloednieuwe Nightster, is er voor iedere smaak en rijstijl een passende Harley.

Harley-Davidson Nightster: vanaf € 299,-

Zó veel Harley, voor zó weinig geld. De Harley-Davidson® Nightster™ schrijft een nieuw hoofdstuk in het rijke verhaal van de Harley-Davidson® Sportster®. Deze geheel nieuwe motorfiets combineert een klassiek Sportster-silhouet met de on-demand prestaties van de nieuwe Revolution® Max 975T-aandrijflijn, naast een groot aantal moderne elektronische hulpmiddelen en features. De Nightster™ combineert een wendbaar, lichtgewicht chassis met een krachtige motor, de ideale combinatie voor het manoeuvreren door stadsverkeer en doorrijden over bochtige dijkweggetjes. Durf jij ‘m aan?

Softail Standard: vanaf 315,-

Deze pure, minimalistische bobber bewijst dat je niet hoeft te schreeuwen om een heel duidelijk statement te maken. Zijn Softail chassis beidt een soepele en responsieve rijervaring die je moet ervaren om te geloven, terwijl zijn Milwaukee-Eight 107 V-Twin hem meer dan genoeg koppel en vermogen geeft om altijd alles achter je te laten. Dankzij zijn lage zithoogte en A2 compatibiliteit is hij bovendien zeer geschikt voor startende en/of minder lange rijders.

Harley-Davidson Pan America: vanaf € 379,-

Al sinds de introductie in 2021 houdt deze machine vriend en vijand bezig. De Pan America™ is ontworpen voor avontuur en gebouwd om grenzen te verleggen. Met dit zeer veelzijdige model herdefinieert Harley-Davidson Adventure Touring. Met zijn innovatieve features, best-in-class componenten en waanzinnige stijl heeft de Pan America™ alles om de gevestigde orde in het all-road segment van de troon te stoten.

Gelijk rijden

Harley | Private Lease™ is een samenwerking van Harley-Davidson met ALD Automotive. Deze wereldwijde speler in mobiliteitsoplossingen biedt autoleasing en vlootbeheer aan in 43 landen. De organisatie staat vooraan op het gebied van innovatie, duurzaamheid en persoonlijke service. Zo werd ALD Automotive in 2016, 2017, 2018 en 2021 gekroond tot beste leasemaatschappij van Nederland. Harley | Private Lease™ is per direct operationeel, dus als geïnteresseerde rijder kun je meteen aan de slag. Meer info over prijzen, voorwaarden en beschikbare modellen vind je hier.

Over Harley-Davidson
Harley-Davidson, Inc. is het moederbedrijf van Harley-Davidson Motor Company en Harley-Davidson Financial Services. Onze visie: Onze legende uitbouwen en voorop lopen in de branche middels innovatie, evolutie en emotie. Onze missie: Meer nog dan machines bouwen, staan wij voor het tijdloze streven naar avontuur en vrijheid van geest. Sinds 1903 geeft Harley-Davidson de motorcultuur vorm met een groeiende lijn van vooruitstrevende, opvallende en personaliseerbare motorfietsen, rijervaringen en buitengewone motoronderdelen, accessoires en (motor)kleding. Harley-Davidson Financial Services biedt financieringen, verzekeringen en andere oplossingen om Harley-Davidson-rijders op weg te helpen. Ontdek meer op www.harley-davidson.com.