Laat je in vervoering brengen

De nieuwe Tracer 700 is radicaal opnieuw ontworpen, verder ontwikkeld en verfijnd om je verbeterde prestaties, meer comfort en een dynamischere stijl te bieden in vrijwel elke rijsituatie. Het sportieve nieuwe kuipwerk met krachtige dubbele LED-projectorkoplampen geeft de Tracer 700 een veel stoerdere nieuwe look en het verstelbare scherm verhoogt het comfort op lange afstanden. Door de toonaangevende crossplane-technologie van Yamaha levert de veelgeprezen 689cc CP2-motor veel krachtig lineair koppel voor een echt prikkelende rijervaring. De vernieuwde verstelbare ophanging, de verbeterde ergonomie en het herziene zadelontwerp maken deze luxe Sport Tourer klaar voor nog meer spanning, comfort en plezier.

  • Nieuwe halve kuip met agressief nieuw uiterlijk
  • Dubbele LED-projectorkoplampen en contourverlichting
  • Sneller reagerende CP2-motor met veel koppel
  • Lichtste in zijn klasse
  • Vernieuwde, afstelbare vering voor en achter
  • Aerodynamisch windscherm, verstelbaar met één hand
  • Imponerende zitpositie met comfortabele ergonomie
  • Voorgevormd duozadel met comfort voor rijder en passagier
  • Grote actieradius
  • Negatief LCD-scherm

Nieuwe halve kuip met agressief nieuw uiterlijk Met zijn nieuwe uiterlijk en zijn opnieuw ontworpen, compacte kuipwerk maakt de nieuwe Tracer 700 een stoere indruk waar je niet omheen kunt. De futuristische halve kuip vloeit naadloos over in de tankafdekking en biedt voldoende bescherming tegen wind en weer. Het moderne ontwerp onderstreept het dynamische karakter van deze toonaangevende Sport Tourer.

Dubbele LEDprojectorkoplampen, contourverlichting en knipperlichten

De compacte dubbele LEDprojectorkoplampen leveren niet alleen een krachtige lichtbundel voor uitstekend zicht in het donker, ze geven de nieuwe Tracer 700 ook een stoere, moderne en dynamische look. En voor goede zichtbaarheid overdag is deze nieuwe generatie Sport Tourer uitgerust met heldere LED-contourverlichting en compacte LED-knipperlichten.

Sneller reagerende CP2-motor met veel koppel

Er is geen enkele andere motor in zijn klasse die zo goed voelt of klinkt als Yamaha’s opmerkelijke 689cc CP2-motor. Het toonaangevende ontwerp op basis van de crossplane- loso e zorgt voor een onregelmatig ontstekingsinterval dat krachtig lineair koppel levert. En met diverse updates van de motor, transmissie en uitlaat biedt deze ultra-responsieve aandrij ijn, die voldoet aan EU5, een nog sportievere en spannendere rijervaring.

Lichtste in zijn klasse

Met een compact, lichtgewicht chassis met een lange aluminium swingarm en een wielbasis van 1.460 mm is dit een van de meest wendbare en spannende Sport Tourers. Met het laagste gewicht in zijn klasse, in combinatie met zijn opwindende motorkarakter met veel koppel, bereikt de Tracer 700 de beste vermogengewichtsverhouding voor een uitstekende rijervaring.

Afstelbare, vernieuwde vering voor en achter

De nieuwe Tracer 700 is uitgerust met vernieuwde veersystemen voor en achter, die je optimale wendbaarheid bieden onder verschillende omstandigheden. De voorspanning en rebound-demping van de 41 mm cartridgevork en de achterschokdemper kunnen worden afgesteld, zodat de motor eenvoudig kan worden aangepast aan verschillende belastingen, wegomstandigheden en rijstijlen.

Aerodynamisch windscherm, verstelbaar met één hand

Het nieuwe stijlvolle en sportieve aerodynamische windscherm is ontworpen om elke rit comfortabeler en leuker te maken door het beuken van de wind op het bovenlichaam te verminderen. De hoogte van het windscherm is eenvoudig met één hand aan te passen. Voor extra bescherming tegen wind en weer is de nieuwe Tracer 700 uitgerust met opnieuw ontworpen handbeschermers met geïntegreerde LEDknipperlichten.

Note van de redactie:

Deze nieuwe Yamaha Tracer 700 staat nog niet bij de dealers, maar heeft u een oudere Yamaha Tracer 700? Deze Yamaha verzekert u natuurlijk via Combi Motors Verzekeringen!


Gerelateerde artikelen