Yamaha’s Sport Touring-lijn wordt versterkt met de nieuwe TRACER 7 GT, die de perfecte combinatie biedt van lichtgewicht, gemakkelijke wendbaarheid en uitstekende mogelijkheden voor toertochten. De TRACER 7 GT is ontwikkeld volgens dezelfde filosofie die de TRACER 9 GT tot zo’n groot succes heeft gemaakt in heel Europa. Tot de standaardspecificaties van de TRACER 7 GT behoren een comfortzadel, een hoog windscherm en Touring-zijkoffers uit het originele accessoires assortiment van Yamaha. Daarmee is deze motorfiets de perfecte manier om aan de stad te ontsnappen en nieuwe bestemmingen te verkennen.

De TRACER 7 is vernieuwd voor 2020 en de tweede generatie van deze motorfiets is bedoeld voor rijders die opwindende sportprestaties willen met allround veelzijdigheid en serieus wat karakter. Met modern kuipwerk en een stoer uiterlijk is de TRACER 7 GT het soort machine dat werkelijk alles kan: zowel op korte als lange afstanden, in de stad en daarbuiten.

De nieuwe TRACER 7 GT, de jongste telg in een familie Yamaha Sport Touring-motorfietsen die alom gerespecteerd en bewonderd worden vanwege hun uitstekende sportprestaties en het vermogen om in elke situatie uit te blinken, is gebouwd om verwachtingen in elk opzicht te overtreffen.

Aangedreven door de eerste Euro5-versie van de veelgeprezen 689 cc twin CP2-motor, brengt dit model het idee van wat een Sport Tourer is naar een hoger niveau. Met een dynamische uitstraling en de beste vermogen-gewichtsverhouding in zijn klasse, plus verbeterde ergonomie en hogere algehele specificaties, is de TRACER 7 GT ontworpen voor opwinding.

Deze motorfiets is echt bedoeld om 7 dagen per week mee te rijden. En in het weekend kun je er heerlijk mee losgaan. De TRACER 7 GT scheurt door de bochten en laat het hart sneller kloppen en de adrenaline pompen. Als het dan maandagochtend weer tijd is om verstandig te zijn, is deze aanpasbare Sport Tourer toegerust voor zowel woon-werkverkeer over lange afstanden als stadsritten.

Touring-zijkoffers van 20 liter

De essentiële accessoires voor toertochten en woon-werkverkeer: de Touring-zijkoffers van 20 liters zijn uitgerust met steunen en sleutelset. Ze zijn slank en robuust en bieden de perfecte capaciteit zonder afbreuk te doen aan de compacte afmetingen van de motorfiets.

Touring windscherm

Hoger en breder windscherm voor nog betere bescherming tegen de wind bij lange ritten. Gemaakt van onbreekbaar en krasbestendig polycarbonaat. Het windscherm is 92 mm hoger en 70 mm breder vergeleken met het standaardscherm. Dit zorgt voor maximaal rijcomfort met minder lawaai en verbeterde bescherming tegen weer en wind.

Comfortzadel

Speciaal ontworpen zadel met extra eigenschappen die het rijcomfort van de bestuurder en de passagier tijdens toertochten verbeteren. Het zadel met geïntegreerd TRACER-logo bestaat uit twee materialen met contrasterend stiksel en bevat zones met verschillende schuimdichtheid voor een comfortabele zitpositie.

Belangrijkste kenmerken van de TRACER 7 GT

 • Uitgerust met eersteklas originele Yamaha-accessoires
 • Touring-zijkoffers van 20 liter
 • Touring windscherm
 • Comfortzadel
 • Halve kuip met dubbele koplampen met stoer nieuw uiterlijk
 • Opwindend koppelrijke 689 cc CP2-motor, Euro5-conform
 • Lichtste in zijn klasse, beste vermogen-gewichtsverhouding
 • Instelbare voor- en achterwielophanging
 • Aerodynamisch windscherm, verstelbaar met één hand
 • Imponerende zitpositie met comfortabele ergonomie
 • Voorgevormd duozadel met comfort voor rijder en passagier
 • De brandstoftank van 17 liter zorgt voor een grote actieradius
 • Negatief LCD-instrumentenpaneel
 • Compacte LED-knipperlichten, geïntegreerd in de handbeschermers

Beschikbaarheid

Leveringen aan Europese Yamaha-dealers beginnen vanaf februari 2021. Prijzen variëren per regio, dus neem contact op met de nationale Yamaha-distributeur voor volledige informatie.

 

Note van de redactie: Het verzekeren van uw Yamaha Tracer 7 GT doet u zeer eenvoudig via bij Combi Motors Verzekeringen.