Darkness is the Next Level

Zelfs als deze stilstaat, heeft de agressief vormgegeven nieuwe MT-125 een indrukwekkende uitstraling. De stoere nieuwe ’twin-eye’ contourverlichting geeft deze lichtgewicht Hyper Naked het meest intimiderende gezicht in zijn categorie. Het krachtige ‘mass forward’ design is klaar om op elk moment aan te kunnen vallen. Vanaf het moment dat je begint te rijden, ben je volledig onder de indruk van zijn prestaties. De nieuwe high-tech 125cc viertaktmotor is voorzien van Yamaha’s exclusieve koppelverhogende Variable Valve Actuation (VVA) systeem, dat een indrukwekkende respons produceert bij lage toeren. Mede hierdoor een geweldige acceleratie en opwindende topprestaties. Uitgerust met een nieuw Deltabox chassis, een brede 140 mm achterband, een Ø 41 mm upside-down voorvork, een Assist & Slipper koppeling, een ultramodern LCD instrumentenpaneel en volledige LED.

  • Nieuwe 125cc motor met Variable Valve Actuation
  • Modern en agressief nieuw design Contourverlichting en LED koplamp
  • Assist & Slipper koppeling
  • Sportief Deltabox chassis en aluminum swingarm
  • Hoogwaardige Ø 41 mm upside-down voorvork Brede 140 achterband
  • Krachtige, radiaal gemonteerde remklauw vóór
  • Groot formaat Ø 292 mm remschijf vóór
  • Geavanceerd LCD instrumentenpaneel

MT-125 Krachtige nieuwe 125cc motor met VVA systeem

De geavanceerde nieuwe 125cc vloeistofgekoelde viertaktmotor van de MT-125 is uitgerust met Yamaha’s exclusieve Variable Valve Actuation (VVA) systeem met twee inlaatnokken. Deze exclusieve, van de YZF-R125 afgeleide technologie, high-tech motor levert niet alleen uitstekende topprestaties maar staat ook garant voor veel koppel bij lagere toerentallen. Mede hierdoor is de nieuwe MT-125 één van de sterkste krachtpatsers in zijn klasse.

Modern en agressief nieuw design

De nieuwe atletische carrosserie geeft een nog dynamischer uitstraling, die sterk wordt beïnvloed door de zwaardere MTmodellen. Het kenmerkende ‘massforward’ design, de compacte brandstoftank en het korte sub-frame, accentueren de agressieve uitstraling van de nieuwe MT-125. En met zijn dynamische en pro-actieve zitpositie kun je je het beste voorbereiden op de meest opwindende rit in zijn klasse!

Stoere nieuwe voorkant met ’twin-eye’ verlichting

Geen ander lichtgewicht komt in de buurt van de intimiderende houding van de nieuwe MT-125. De agressieve nieuwe voorkant is voorzien van een dreigende ’twin-eye’ contourverlichting, gelijk aan de priemende blik van een roofvogel. De ultracompacte enkele LED koplamp projecteert een schitterende lichtstraal, waarmee je kan zien en gezien wordt.

Assist & Slipper koppeling

De nieuwe eencilinder krachtbron van de MT-125 is uitgerust met een Assist & Slipper koppeling (A&S). Hierdoor niet alleen een superlicht gevoel aan de koppelingshendel, maar maakt gemakkelijker schakelen mogelijk. De A&S koppeling vereist niet alleen minder fysieke input van de rijder, maar het voorkomt ook bij het terugschakelen een blokkerend achterwiel – waardoor je nog meer controle hebt over jouw MT-125.

Sportief Deltabox chassis en aluminum swingarm

Het van de YZF-R125 afgeleide Deltabox chassis en de aluminium swingarm zorgen voor een licht en sportief rijgedrag en indrukwekkend comfort, ook bij hogere snelheden. Om een laag zwaartepunt en een dynamische rijpositie te bereiken is de geometrie geoptimaliseerd.

Hoogwaardige Ø 41 mm upsidedown voorvork

Standaard uitgerust met een hoogwaardige Ø 41 mm upside-down voorvork en 130 mm veerweg, biedt de nieuwe MT-125 superieur weggedrag en optimaal comfortabel.

Note van de redactie: Deze MT-125 is uitermate geschikt voor beginnende bestuurders. Wil je deze of een ander type Yamaha verzekeren? Vergelijk dan snel de premies!


Gerelateerde artikelen