Pech met uw motor? Dan is pechhulp in uw verzekering wel handig. 

Met een WA Beperkt Casco verzekering bent u naast diefstal verzekerd voor schade buiten uw schuld, zoals bijvoorbeeld brand, storm en natuurschade. De voorwaarden verschillen per verzekeraar of er pechhulp bij de betreffende verzekering zit, hier moet u dus goed op letten bij het vergelijken van de verzekeringen.

Deze verzekeraars bieden pechhulp aan:

VerzekeraarPechhulp mogelijk?Standaard inclusief?
Quakel AssuradeurenJaVanaf Beperkt Casco dekking
ASRJaNee, los bij te verzekeren
UnigarantJaNee, los bij te verzekeren
Nationale NederlandenJaNee, los bij te verzekeren

Motor verzekeren met pechhulp

Bij een aantal verzekeraars is pechhulp in uw verzekering meeverzekerd. Dat houdt in dat u bij pech, hulp ontvangt. Dit kan door middel van een noodreparatie zijn of zelfs een vervangend vervoer. Hiervoor kunt u de voorwaarden van de betreffende verzekering bekijken om te zien of er pechhulp is opgenomen in de verzekering.

Ook als u naar het buitenland gaat met uw motor kan pechhulp van belang zijn. Er zit een verschil tussen verzekeraars en de bijbehorende dekking. Quakel Assuradeuren heeft bijvoorbeeld pechhulp binnen Europa vanaf beperkt casco standaard in de polis zitten. Daarmee bent u verzekerd van het transport van uw motor Nederland, u heeft daarnaast recht op vervangend vervoer en in een aantal gevallen wordt een verlengd verblijf vergoed. Bij sommige verzekeraars is pechhulp niet automatisch inbegrepen, het is belangrijk om dit voor vertrek te checken.

Motorverzekeringen vergelijken met pechhulp

Bij Combi Motors Verzekeringen kunt u gemakkelijk verzekeringen voor uw motor vergelijken, ook voor verzekeringen met pechhulp. Je kunt de verzekeringen eenvoudig en snel vergelijken en vervolgens de beste optie voor u selecteren. Als u meer informatie nodig heeft of advies wilt, kunt u ons natuurlijk altijd bellen op  0172-427035, wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste verzekering.