De belangrijkste motorbeurs van het jaar, maar uw motor staat nog in winterstop bij de verzekeraar, dus gaat u maar met de trein naar Utrecht. Dat hoeft niet! Combi Motors Verzekeringen begrijpt als geen ander wat de motorrijder belangrijk vindt en dus hebben wij met de verzekeraar Quakel Assuradeuren geregeld dat u gewoon op uw motor naar de beurs kunt! Het enige wat u daarvoor moet doen is u even aanmelden. Let op dat alleen de kortste route van uw huisadres naar de MOTORbeurs en terug onder de dekking valt.

Voorwaarden:

  • Er staat Quakel Assuradeuren op uw polisblad (U heeft een verzekering lopen bij Quakel Assuradeuren, of via Harley-Davidson Insurance, Ducati Insurance, Triumph Insurance, Yamaha Motor Insurance, MotoPort NoRisk Verzekering of MotorNL Verzekering)
  • U neemt de kortste route van uw huisadres naar de MOTORbeurs en terug
  • U meldt zich aan voor deze actie

Staat Quakel Assuradeuren als verzekeraar op uw polisblad én wilt u op de motor naar de MOTORbeurs Utrecht? Vul onderstaand formulier in om uzelf aan te melden!

Met de motor naar MOTORbeurs 2024

  • Vul hieronder uw gegevens in.
  • Uw kenteken
  • Uw polisnummer (vindt u op het polisblad)
  • Welke dag wilt u gaan?

Wij zijn op werkdagen, tijdens kantooruren, te bereiken op 0172 – 427035.

Nog niet verzekerd via Combi Motors Verzekeringen? Bezoek snel onze site en vergelijk meerdere verzekeraars op dekking en premie!

Save the date

De MOTORbeurs in Utrecht gaat eindelijk weer van start, na een aantal jaren is het weer zo ver en willen wij u uiteraard graag verwelkomen bij onze stand met standnummer 08.B.068. De beurs vindt plaats in de Jaarbeurs te Utrecht, van 22 februari tot en met 25 februari 2024. Hier vindt u het een en ander aan praktische informatie met betrekking tot de motorbeurs en hier kan u uw tickets aanschaffen!

Kom vooral even langs

Bij ieder evenement stellen wij het enorm op prijs om in contact te komen met (potentiële) klanten. Vandaar dat wij wederom op MOTORbeurs Utrecht aanwezig zullen zijn. Loop dus vooral even bij onze stand langs, zodat voor beide partijen het gezicht achter de telefoon zichtbaar wordt! Wij hopen u in ieder geval te zien op de MOTORbeurs in Utrecht.