Kawasaki Z650 verzekeren

De Kawasaki Z650 is een sportieve toermotor uit de line-up van Kawasaki. De Z650 werd in 2017 geïntroduceerd binnen de Z-familie en is een van de meest verkochte motoren sindsdien. Dat is goed te begrijpen als je kijkt naar de prijs-kwaliteit verhouding: de Kawasaki heeft een 649 cc paralleltwin blok. Dit is vergelijkbaar met de voorloper van de Z650, de ER-6. De indrukwekkende Kawasaki Z650 is al te bestellen vanaf €7.899,- en dat is geen geld voor een gloednieuwe motor. De Z-lijn van Kawasaki kenmerkt zich door scherpe lijnen en een stoer uiterlijk. Opvallend detail is het achterlicht wat uitgevoerd is in een Z-vorm. Indien u de trotse bezitter van een Kawasaki Z650, dan wilt u deze natuurlijk vervolgens ook goed verzekeren. In dat geval biedt Combi Motors Verzekeringen uitkomst! Via ons is uw Kawasaki Z650 verzekeren een fluitje van een cent

Als motorliefhebbers begrijpen wij dat u na de aankoop zo’n mooie motor natuurlijk zo snel mogelijk de weg op wilt. Combi Motors Verzekeringen helpt u dan ook graag om uw Kawasaki Z650 te verzekeren. U kunt heel eenvoudig de premie online berekenen en direct verschillende polisvoorwaarden vergelijken. Door het invullen van uw kenteken en wat persoonlijke gegevens kunnen wij kosteloos meerdere motorverzekeringen vergelijken. Wij tonen u dan een concreet advies en een vergelijking tussen meerdere verzekeraars. Een Kawasaki verzekeren was nog nooit zo makkelijk!

Om u een indicatie te geven van de kosten voor het verzekeren van een Kawasaki Z650, hebben wij een aantal premies voor u uitgerekend. Deze premies zijn berekend met het profiel van een 45-jarige, met 13 schadevrije jaren, minimaal aantal kilometers, de winterstop toegepast en geen aanvullende dekkingen.

Kawasaki Z650 (2020)Stedelijke premieNiet stedelijke premie
WA Beperkt Casco€9,87 per maand€7,70 per maand
WA Volledig Casco€23,36 per maand€12,62 per maand
Kawasaki Z650 (2020)Stedelijke premieNiet stedelijke premie
WA Beperkt Casco€9,75 per maand€7,88 per maand
WA Volledig Casco€23,58 per maand€13,28 per maand
Kawasaki Z650 (2020)Stedelijke premieNiet stedelijke premie
WA Beperkt Casco€9,63 per maand€8,20 per maand
WA Volledig Casco€24,15 per maand€13,52 per maand

Verkooptopper

Met de introductie van de Kawasaki Z750 had het merk Kawasaki in de gaten dat ze een succesformule hadden gevonden, namelijk een betaalbare motor voor een jonger publiek. De afgelopen 2 jaar werden er maar liefst ruim 300 nieuwe Kawasaki Z650 per jaar op naam gezet. Daarmee verkoopt deze motor nog iets minder dan zijn concurrent, de Yamaha MT-07.

Met een 68 PK is het geen krachtpatser, maar doordat deze Kawasaki 50,2 kW heeft is de motor wel geschikt te maken voor een A2-rijbewijs. Dat is erg interessant voor de jongere doelgroep. De Kawasaki Z650 levert daarnaast een koppel van 65,7 nM bij 6.500 toeren per minuut en dat is meer dan genoeg voor het winnen van een stoplichtsprintje. De motor weegt ten slotte 187 kilogram als hij rijklaar is. Heeft u er ook één rijklaar staan en moet u de Kawasaki Z650 verzekeren? Bereken dan moeiteloos en snel direct de premie voor uw motorverzekering via Combi Motors Verzekeringen.

Kawasaki Z650 motorverzekering

Waarom moet u een motorverzekering afsluiten voor uw Kawasaki Z650? U bent wettelijk verplicht om minimaal een WA-verzekering af te sluiten. Anders mag u de weg niet op. Wilt u inderdaad alleen een WA-verzekering? Dit kan bijvoorbeeld via Unigarant voor slechts €3,47 per maand! Wilt u echter brand, storm en diefstal mee verzekeren? Dan biedt ASR een scherpe premie: vanaf €8,93 per maand. Wilt u minder risico lopen en ook schades door eigen schuld meeverzekeren? Dan kunt u gaan voor een WA Volledig Casco dekking (WA+) van bijvoorbeeld Quakel Assuradeuren. Dit kan al vanaf €13,30 per maand.

Nieuwsgierig geworden? Bereken direct de goedkoopste motorverzekeringen bij Combi Motors!


Gerelateerde artikelen