30 Jaar Combi Motors Verzekeringen

Combi Motors Verzekeringen bestaat 30 jaar en daarom organiseren wij een jubileumrit! Op zaterdag 16 september van 13.00 tot 14.00 uur verwelkomen wij u graag met een kop koffie en gebak bij ons op kantoor in Alphen aan den Rijn (Zuid-Holland). Naar ons idee een ideale bodem om daarna 3 uur te toeren.

De route is zorgvuldig uitgekozen. Er zullen bochten in voorkomen en rechte stukken waar u het gas even open kunt trekken!

Nadat u heeft genoten van het rijden ontvangen wij u graag weer tussen 16.00 en 17.00 uur. U kunt dan even op adem komen, wat drinken en ervaringen bespreken met mede-rijders. Maar hier stopt het uiteraard nog niet, vanaf 16:00 gaat de BBQ aan. En niets smaakt beter na een dag op de weg dan wat lekkers van de BBQ onder het genot van goed gezelschap. Kortom, u gaat dus rondom tevreden weer naar huis!

Waar kan ik mijzelf inschrijven?

Goed nieuws, voor u als klant is de deelname geheel gratis! Wij waarderen u als klant en kunnen niet wachten om u te ontvangen bij onze jubileumrit. En maakt u zich geen zorgen, wilt u namelijk een vriend, vriendin, kennis of familielid meenemen? Dan kan dat; u kunt 1 introducee meenemen. Wilt u er meer meenemen? Dat kan voor slechts €19,95 per persoon (De betaallink volgt na inschrijving).

Wij willen de gehele dag zo soepel mogelijk laten verlopen, dus vergeet u zich niet in te schrijven (onder dit bericht). Zonder inschrijving kunt u helaas niet deelnemen. Zodra u zich heeft ingeschreven, zorgen wij ervoor dat u de route ontvangt. Let op: vol = vol. Per deelnemer is 1 inschrijving nodig. Inschrijven kan tot uiterlijk 8 september.

Zet uw motor maar alvast klaar, wij kijken er namelijk naar uit u te mogen verwelkomen op zaterdag 16 september!

Update: wij zijn overweldigd door de animo voor deze jubileumrit. Daarom lopen we tegen de maximale capaciteit van de locatie aan. Onze excuses dat de rit zo snel vol zit en dat we u daarmee moeten teleurstellen. Dit biedt voldoende motivatie voor een volgende editie. We gaan ons beramen op een grotere locatie voor een volgende editie.