Op vrijdag 9 september organiseert Combi Motors Verzekeringen voor een select groepje klanten een exclusieve XL testrit op diverse modellen van de Harley-Davidson Pan America Dit in samenwerking met Harley-Davison Amsterdam. De start van deze XL testrit is bij Harley-Davidson Amsterdam (Jarmuiden 43, 1046 AE Amsterdam).

Per dag is er een beperkt aantal gelukkigen die worden uitgenodigd voor deze 2,5 uur durende testrit. De testrit wordt gereden onder begeleiding van een voorrijder. Ook worden er foto’s en video’s gemaakt. Op beide dagen wordt er voor de lunch en een drankje gezorgd!

U kunt zich u nu gratis aanmelden voor deze dag! Vertel ons waarom u graag op een van deze Harley-Davidson Pan America wilt rijden en wie weet wordt u uitgenodigd!

Tijdsschema

9.30 uur ontvangst ochtendsessie

10.00 uur aanvang ochtendsessie

12.30 uur retour ochtendsessie

12:45- 13: 45 gezamenlijke lunch, ochtend + middagsessie

12:15 uur ontvangst middagsessie

14.00 uur aanvang middagsessie

16.30 uur retour rit middagsessie

Spelregels:

U dient in het bezit te zijn van een geldig A rijbewijs (voor volledig vermogen).

Er wordt van u verwacht dat u in een normale motoroutfit verschijnt (geen korte broek, slippers oid).

Tijdens de proefrit wordt u geacht om u aan de geldende verkeersregels te houden. Overtredingen en daaruit voortvloeiende boetes zijn voor eigen rekening. Een voorrijder heeft het recht om de testrit te beëindigen indien er niet “normaal” gereden wordt.

U kunt zich 1x inschrijven. De keuze voor de testrijders geschiet op basis van de opgegeven motivatie.

Er worden op foto’s en video’s gemaakt, het kan zijn dat u hier ook op komt. Indien u zich inschrijft gaat u akkoord met het gebruik van deze beelden door Combi Motors Verzekeringen op bijvoorbeeld de website en social media.

.