1 juni 2019 t/m 1 juni 2019 | Goudstraat 97, 2718 RD Zoetermeer

Nacht van Zoetermeer – Hans van Wijk

NACHT VAN ZOETERMEER bij Hans van Wijk Motoren

Op zaterdag 1 juni 2019 is het weer zover: wegens groot succes organiseert Hans van Wijk Motoren wederom de NACHT VAN ZOETERMEER, het gezelligste motorevenement van Nederland!

 Hans van Wijk Motoren en Outlet ‘De Overkant’ zijn deze zaterdag geopend van 9 uur ’s ochtends tot middernacht!

Ook dit jaar betekent de Nacht van Zoetermeer: 15 uur lang gezelligheid, acties en activiteiten! We lichten alvast een tipje van de sluier op:

 • Kortingsklok

Van 09:00 uur tot 00.00 uur hebben wij de hele dag door fikse korting op verschillende productgroepen. Kom bijvoorbeeld tussen 20:00 en 00:00 uur langs en profiteer van 20% korting* op HELMEN en LEREN MOTORKLEDING.

 • DUNLOP BURNCONTEST

Doe mee aan de Dunlop Burncontest en win een NIEUWE DUNLOP ACHTERBAND! Nummer 2 krijgt een nieuwe achterband met 50% korting*, dus altijd prijs! Schrijf je nu gratis in via onze website: www.hansvanwijk.nl/dbc

 • Proefrijden zonder afspraak

Tientallen motorfietsen staan voor je klaar om een proefrit op te maken ZONDER afspraak. Waaronder bijvoorbeeld de nieuwe Honda Goldwing Bagger en Touring Deluxe, Honda Fireblade SP1, Kawasaki H2+, Kawasaki W800 Cafe, Quadro Qooder, Suzuki GSX-S750, Suzuki V-Strom 1000, Honda Africa Twin en heel veel meer modellen!

 • Suzuki wheelie simulator

Ervaar hoe het is om zelf een wheelie te maken! Klim op de Suzuki wheelie simulator en maak je langste wheelie ooit!

 • Zolderopruiming

Tijdens onze zolderopruiming scoor je motorkleding, helmen, laarzen en handschoenen voor een prikkie! Onze zolder moet leeg dus doe er je voordeel mee!

 • Pitstraat

Onze pitstraat is ook weer aanwezig. Onze monteurs monteren direct je nieuwe banden, beantwoorden technische vragen en checken je motor. Ook zijn vele specialisten aanwezig om je het beste advies te geven, zoals Abus, Dunlop, HK Suspension, Bridgestone, Michelin, Putoline en vele anderen!

 • Testbank

Uiteraard zal de testbank weer aanwezig zijn. Nieuwsgierig hoeveel pk jouw motor heeft? Zet dan je motor op de testbank voor slechts € 10,-! Je hoort meteen de uitslag!

 • Kawasaki Promo Tour

Kom tijdens de Nacht van Zoetermeer langs op de Kawasaki stand! Kom proefrijden op een van de vele Kawasaki’s en stel je vragen aan de Kawasaki experts!

 • De grootste Honda Roadhow

De grootste Honda Roadshow zal er staan tijdens de Nacht van Zoetermeer! De specialisten van Honda staan voor je klaar voor al je vragen. Ontdek daarnaast de nieuwste modellen en kom proefrijden op je favoriete Honda’s!

 • Nieuw: de Retro corner

Om de opening van de retro corner te vieren krijg je tijdens de Nacht van Zoetermeer 20% korting* op alles uit de retro corner!

 • Shoei Personal Fitting

Tijdens de Nacht van Zoetermeer kun je jouw Shoei-helm laten personal fitten! Door middel van het Shoei Personal Fitting wordt de helm perfect op maat gemaakt voor jouw hoofd. Personal fitting is gratis wanneer de helm bij ons is gekocht.

 • Specialisten

Alle grote jongens uit de motorwereld sturen hun specialisten naar ons toe om de merken te vertegenwoordigen. Onder andere aanwezig zijn: Honda, Kawasaki, Suzuki, Dainese, Sena, Schuberth, Shark, Shoei, Held en ook de leerspecialist Tijger Leathers uit Den Haag!

 • Outlet ‘De Overkant’

Tegenover onze winkel vind je onze mega-outlet, tot de nok toe gevuld met motorkleding, -accessoires en -onderdelen met kortingen tot wel 70%!

Horecaplein: verse friet, broodjes, muziek en gezelligheid!

Speciaal op de Nacht van Zoetermeer: ons horecaplein! Geniet van lekkere verse friet, snacks, broodjes, koffie en/of frisdrank.

We maken er weer een gezellige en spectaculaire dag van! Tot ziens bij Hans van Wijk Motoren in Zoetermeer op zaterdag 1 juni van 09:00 tot 00:00 uur!

Meer informatie over de Nacht van Zoetermeer vind je op onze website: www.hansvanwijk.nl/nvz2019.

*Korting geldt vanaf de adviesverkoopprijs. Met uitzondering van: Elektronica, Accessoires, protectie, Tech-Air vesten, D-air, SHOEI Neotec II en GT-AIR II.

Meer informatie over dit event