Naar verwachting komen er steeds meer elektrische motoren op de weg. Ook bij een elektrische motor is een goede verzekering belangrijk. Maar niet alle verzekeraars hebben ervaring met elektrische motoren verzekeren. Kies voor een verzekeraar die weet wat er anders is bij een elektrische motor verzekeren. 

Opladen elektrische motor: Harley-Davidson LiveWire

Verzekering elektrische motor vergelijken

Gaat u een elektrische motor kopen of heeft u er al een gekocht? Zorg er dan voor dat deze verzekerd is voordat u ermee de weg op gaat. Combi Motors Verzekeringen heeft meer dan 25 jaar ervaring met motorverzekeringen. Bij ons vergelijkt u meerdere aanbieders voor een onafhankelijk advies.

  • Aan elkaar, zonder streepjes. Nog geen kenteken? Klik hier

Elektrische motor, voertuig van de toekomst

Enkele jaren geleden was het nog een rare gedachte, volledig elektrische motoren. Maar inmiddels gaat de technologische ontwikkeling erg snel en rijden er al veel elektrische auto’s op de weg. De grootste fabrikanten van elektrische motoren zijn het Amerikaanse Zero en het Italiaanse Energica. Daarnaast komen de start-ups fabrikanten razendsnel in de markt. De gevestigde motormerken moesten aanvankelijk niets hebben van elektrische motoren maar zijn inmiddels ook om. Harley-Davidson bracht de LiveWire op de markt en de Japanse motorgiganten Honda, Kawasaki, Suzuki en Yamaha hebben de handen ineengeslagen voor elektrische motoren. De doorbraak van de elektrische motor in Nederland kan dus niet lang meer op zich laten wachten. En uw elektrische motor verzekeren doet u dan natuurlijk bij Combi Motors Verzekeringen. 

Oplossing voor de angst voor een beperkte actieradius!

Voordelen van een elektrische motor

Bij motorrijders is het aandeel elektrische voertuigen nog aanzienlijk kleiner dan bij auto’s, maar ook motoren gaan eraan geloven. Een elektrische motor kent voor u verschillende voordelen. De voornaamste reden dat mensen een elektrische motor kopen is omdat het beter is voor het milieu. De tweede reden is de beleving van het enorme koppel vvan een elektrische motor. Een elektrische motor kan gewoon thuis opgeladen worden. Daarnaast is een elektrische motor, op de lange termijn, ook beter voor uw portemonnee. De aanschafwaarde van een elektrische motor kan u misschien afschrikken maar de lange levensduur, het gebrek aan nodige onderhoud en het niet meer hoeven te tanken zorgen ervoor dat u uiteindelijk goedkoper uit bent. In combinatie met een goedkope motorverzekering is stap naar een elektrische motor dus geen gek idee voor uw portemonnee. Naast elektrische motoren kunt u bij Combi Motors Verzekeringen ook uw scooter, bromfiets, trike, quad, oldtimer en auto verzekeren. Hulp nodig met uw verzekering? Wij staan voor u klaar! Wij gaan altijd zeer deskundig aan het werk wanneer wij voor u verzekeringen vergelijken. Neem gerust contact met ons op.