Zaterdag 19 augustus organiseert Combi Motors Verzekeringen in samenwerking met Ducati een testdag! Er is een breed scala aan motoren beschikbaar om op te rijden. Dus lijkt het u leuk om een testrit te komen maken op één van onderstaande modellen? Schrijf u dan in! Let op, inschrijven geeft geen garantie op deelname; wij zullen contact met u opnemen als u deel kan nemen aan de testdag!

De beschikbare modellen zijn:

Ducati Monster SP
Ducati Diavel V4
Ducati Dessert X
Ducati Scrambler Icon
Ducati Scrambler Nightshift
Ducati Multistrada V2 S
Ducati Multistrada V4 Pikes Peak
Ducati Multistrada V4 S
Ducati Multistrada V4 Rally

Wilt u meer informatie over deze motoren, kijk op: www.ducati.nl

De locatie van deze testrit is het kantoor van Combi Motors Verzekeringen in Alphen a/d Rijn (Z-H) aan de Henry Dunantweg 30.

De testrit duurt ca 1 uur, deze start en eindigt bij het kantoor van Combi Motors Verzekeringen.

Inschrijven kan tot en met 4 augustus!

 

 

Spelregels

U dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs voor het vermogen van de motor waarop u gaat rijden. Ook bent u verplicht uw rijbewijs mee te nemen, indien u geen rijbewijs meeneemt kunt u niet deelnemen aan de testdag

U bent verplicht motorkleding te dragen gedurende de rit:

  • Helm
  • Handschoenen
  • Motorjas
  • Motorbroek
  • Motorschoenen

Tijdens de testrit wordt u geacht om u aan de geldende verkeersregels te houden. Overtredingen en daaruit voortvloeiende boetes zijn voor eigen rekening. Een voorrijder heeft het recht om de testrit te beëindigen indien er niet “normaal” gereden wordt.

U kunt zich 1x inschrijven. Op basis van de motivatie worden de testrijders uitgekozen.

Er worden tijdens dit evenement foto’s en video’s gemaakt, het kan zijn dat u hier ook op voorkomt. Indien u zich inschrijft gaat u akkoord met het gebruik van deze beelden door Combi Motors Verzekeringen op bijvoorbeeld de website en social media.

Bij de testdag zijn proefrit voorwaarden van toepassing; waarbij een eigen risico van € 1.000 geldt.