Op zaterdag 6 augustus en zondag 7 augustus organiseert Combi Motors Verzekeringen voor een select groepje klanten een exclusieve XL testrit op diverse modellen van de Ducati Multistrada. Dit in samenwerking met Ducati North Europe. De start van deze XL testrit is bij het kantoor van Combi Motors in Alphen a/d Rijn (Z-H).

Per dag zijn er 2x 10 gelukkigen die worden uitgenodigd voor deze 2,5 uur durende testrit. De testrit wordt verreden onder begeleiding van een voorrijder en een achterrijder van de Ducati Olanda Club. Ook is er op zaterdag een fotograaf aanwezig. Op beide dagen wordt er voor de lunch en een drankje gezorgd!

U kunt zich u nu gratis aanmelden voor deze dag! Vertel ons waarom u graag op een van deze Multistrada’s wilt rijden en wie weet wordt u uitgenodigd!

De inschrijving is gesloten, alle gelukkigen zijn gebeld.

PS. er staat een foutieve datum in de e-mail, het zijn zaterdag 6 augustus en zondag 7 augustus.

Tijdsschema voor zowel de zaterdag als de zondag:

9.30 uur ontvangst ochtendsessie

10.00 uur aanvang ochtendsessie

12.30 uur retour ochtendsessie

12:45- 13: 45 gezamenlijke Italiaanse lunch, ochtend + middagsessie

12:15 uur ontvangst middagsessie

14.00 uur aanvang middagsessie

16.30 uur retour rit middagsessie

Spelregels:

U dient in het bezit te zijn van een geldig A rijbewijs (voor volledig vermogen).

Er wordt van u verwacht dat u in een normale motoroutfit verschijnt (geen korte broek, slippers oid).

Tijdens de proefrit wordt u geacht om u aan de geldende verkeersregels te houden. Overtredingen en daaruit voortvloeiende boetes zijn voor eigen rekening. Een voorrijder heeft het recht om de testrit te beëindigen indien er niet “normaal” gereden wordt.

U kunt zich 1x inschrijven. De keuze voor de testrijders geschiet op basis van de opgegeven motivatie.

Er worden op zaterdag foto’s en video’s gemaakt, het kan zijn dat u hier ook op komt. Indien u zich inschrijft gaat u akkoord met het gebruik van deze beelden door Combi Motors Verzekeringen op bijvoorbeeld de website en social media.