Win een Loqater track & trace system t.w.v €99,-

Uw motor is een dierbaar bezit. Uiteraard bent u goed verzekerd tegen diefstal. Maar mocht de motor gestolen worden, dan heeft u toch het liefst uw eigen motor terug? Een track and trace systeem kan daar enorm aan bijdragen. De meeste track and trace systemen zijn aangesloten op de accu, daardoor zijn ze allereerst eenvoudig te deactiveren door een dief, anderzijds kan dit problemen geven voor de levensduur en kwaliteit van de accu.

Loqater heeft daar iets op gevonden. Dit is een track and trace systeem op basis van radio frequentie en niet aangesloten op de accu. De Loqater installeert u eenvoudig zelf en de batterij gaat tot 5 jaar mee. U installeert een app op uw telefoon en daarmee kunt u, afhankelijk van de instellingen, 5 keer per dag of per 2 maal per etmaal zien waar uw motor zich bevindt.

Bij uw Loqater abonnement wordt u aangemeld bij de meldkamer, zij sturen vervolgens een recovery team aan om de motor voor u terug te halen. Loqater heeft een slagingspercentage van 98%!

Daarom streept verzekeraar Quakel Assuradeuren, bij het installeren van de Loqater, het eigen risico weg bij een beperkt casco dekking!

Meer weten over het systeem? Kijk op www.loqater.nl.

Wij mogen 3 Loqater track & trace systemen weggeven inclusief een jaarabonnement voor de meldkamer? Hoe doet u mee? Vul onderstaand formulier in en maak kans!

De eerste winnaar wordt op donderdag 2 mei geloot.

Je meld je tevens meteen aan voor de nieuwsbrief van Combi Motors Verzekeringen. (indien je reeds aangemeld bent, dan uiteraard niet)


 *

naam@bedrijf.nl