Uitslag raad de schade MOTORbeurs 2020

De MOTORbeurs zit er weer op! Ruim 90.000 mensen vonden hun weg naar de grootste MOTORbeurs van Nederland. Gelukkig was het overgrote deel van de importeurs ook weer van de partij en konden bezoekers zich vergapen aan de nieuwste modellen. Menig occasion wisselde van eigenaar en ook werden er vrachtwagenladingen aan helmen en kleding verkocht. Tussen al deze verkoopstands vonden jullie de stand van Combi Motors Verzekeringen met daarop de jaarlijkse Raad de Schade-actie. Dit jaar heeft Hans van Wijk Motoren de trotse maar ietwat ongelukkige eigenaar van een Kawasaki Z1000 bereid gevonden om zijn motor op de stand neer te zetten voor het Raad de Schade spelletje. Ruim 900 mensen hebben de moeite genomen om het schadebedrag te raden; de aanpak liep nogal uiteen; van mensen die blindelings een bedrag invulden tot aan de “berekenaars”, die ieder onderdeeltje opzochten en de bedragen zeer nauwkeurig optelden. Er zaten 2 personen het dichtste bij! Henk Verbeek en Jordy van Erp. Doormiddel van een loting (zie hieronder voor het filmpje) is bepaald dat Jordy van Erp heeft gewonnen!

Gefeliciteerd Jordy, jij wint een TomTom Rider! We sturen je even een mail om je adresgegevens te achterhalen, dan sturen we je de TomTom toe!

Met zijn inzending van €5.650,00 zat hij slechts €4,24 van het getaxeerde schadebedrag. Het schadebedrag was dus €5.654,24.

Niet gewonnen? Niet getreurd, op diverse dealerdagen spelen wij dit spelletje nog een keer!