Motor eerder uit de winterstop?

Wanneer u kiest voor de winterstop, dan kiest u ervoor om in de wintermaanden niet te rijden. De winterstop loopt, afhankelijk bij welke maatschappij uw motor verzekerd is, van 15 december tot 1 maart of van 1 december tot 1 maart.

Tijdens de winterstop blijft de normale dekking van kracht, alleen de schade die is ontstaan doordat u bent gaan rijden is niet gedekt. Bijvoorbeeld: heeft u diefstal meeverzekerd, dan is dit tijdens de winterstop gewoon verzekerd. Loopt u verzekering via Unigarant, dan bent u tijdens de winterstop niet verzekerd.

Aan de winterstop hangt een extra korting van 10% tot 15%.

Het weer is zomers voor de tijd van het jaar, dus wij krijgen veel vragen over de winterstop. Wilt u uw winterstop stopzetten? Dat kan, houd dan wel rekening met het verliezen van de hierboven genoemde korting. Voor  het stopzetten van uw winterstop, bel ons tijdens kantooruren op 0172-427035 of stuur een email naar info@combimotors.nl.

Wilt u meer weten over de winterstop? Bel dan tijdens kantooruren 0172-427035. U krijgt direct een adviseur aan de telefoon.