Buitenkansje TT Isle of Man voor 1 persoon

Dit weekend spraken we een klant op het Mega Motortreffen. Hij vertelde ons dat hij een tripje naar de TT Isle of Man had geboekt, maar dat hij door privé omstandigheden niet mee kan gaan. Zonde van deze unieke kans en zonde van het geld! De trip heeft deze klant een kleine €900,- gekost en hij wil hem voor een mooi bedrag graag overdragen. Lees hieronder zijn verhaal en wie weet staat dit nog op jouw bucketlist, dan is dit jouw kans!

“Wie wil er naar de TT-races op het Isle of Man? Door privéomstandigheden kan ik niet met vrienden naar de races. Ben je een motorsportliefhebber en zou je heen willen dan is dit een kans! Op dinsdag 28 mei vertrekt de veerboot om 17:30 uur naar Newcastle en we komen ’s morgens op donderdag 6 juni om 09:45 uur weer terug in IJmuiden. In de reis zitten de overtochten(heen en terug) met de veerboten naar Newcastle en Douglas.(op het Isle of Man) Verder een plaats op de camping in Glenlough. Alle data en tijden liggen vast en kunnen niet veranderd worden!

De organisatie is Roon Bike Travel en we hebben dit geboekt voor 4 personen, ik ben degene die afvalt. Degene die aansluit heeft een cabine samen met drie andere personen. Ik kan voor 23 mei het nog doorgeven bij de organisatie dat er een ander is, na die datum moet het bij de veerboot gemeld worden.”

Is dit jouw droomreis en heb je nog geen plannen van 28 mei tot en met 6 juni? Stuur een mail naar info@combimotors.nl en wij brengen je in contact!