10DAYS Free Insurance

De 10DAYS Free Insurance start op de datum dat u de motor ophaalt. Na die 10 dagen  is de verzekering niet meer van kracht en dient u zelf voor een verzekering te zorgen. Mocht deze datum niet bekend zijn, ontvangen wij deze graag per mail.

Verzekeringsvoorwaarden:

  • Dekking is WA + Volledig Casco
  • De voorwaarden QUAKEL ASSURADEUREN  zijn van toepassing
  • U heeft geen eigen risico
  • Bij totaalverlies wordt het aankoopbedrag vergoed
  • Eventueel schadeherstel dient bij de desbetreffende dealer te worden uitgevoerd

Onderstaande stallingseis is van toepassing bij een aanschafwaarde tot €12.000
Diefstal van de motor is uitsluitend verzekerd indien de motor op slot was gezet met een ART categorie 4 goedgekeurd slot.

Onderstaande stallingseis is van toepassing bij een aanschafwaarde van €12.000 of meer en/of u in een van de volgende postcodegebieden woont: Amsterdam 1000 t/m 1099, Den Haag 2260 t/m 2299, Den Haag 2500 t/m 2599, Rotterdam 3000 t/m 3199 en Utrecht 3500 t/m 3599
Tussen 23:00 uur en 7:00 uur dient de motor bij voorkeur te staan in een goed afgesloten ruimte, uit het zicht vanaf de openbare weg. In de afgesloten ruimte dient de motor op slot te staan met een ART categorie 4 goedgekeurd slot.

Indien stallen in een goed afgesloten ruimte niet mogelijk is, dan dient de motor door middel van een ART categorie 4 goedgekeurd ketting- of beugelslot rechtstreeks te zijn bevestigd aan een ART- goedgekeurd muuranker of grondanker, of aan een aard- en/of nagelvast object.

Indien niet aan de bovenomschreven diefstalpreventiemaatregelen is voldaan, bestaat er geen recht op schadevergoeding.

Uitsluitend indien verzekerde in verband met bijvoorbeeld visite (niet in de direct omgeving van het woonadres) of vakantie niet op het woonadres verblijft, is het toegestaan om de motor alleen door middel van een ART categorie 4 goedgekeurd slot te beveiligen.

Via de website www.stichtingart.nl kunt u controleren of u slot nog voldoet aan de huidige eisen.

Wij nemen contact met u op om de verzekeringsmogelijkheden te bespreken voor na deze 10 dagen gratis verzekering. Mocht u direct uw premie willen weten, dan kunt u deze hier berekenen of neem contact met ons op via 0172-427035