Zondag 3 september organiseert Combi Motors Verzekeringen in samenwerking met Roké Motors in Mijdrecht een testdag! Er is een breed scala aan motoren beschikbaar om op te rijden. Dus lijkt het u leuk om een testrit te komen maken op één van onderstaande modellen? Schrijf u dan in! Let op, inschrijven geeft geen garantie op deelname; wij zullen contact met u opnemen als u deel kan nemen aan de testdag!

De beschikbare modellen zijn:

 

Triumph Street Triple RS
Triumph Tiger 900 GT pro
Triumph Speed Twin 900
Triumph Tiger Sport 660

Triumph Rocket III GT

Triumph Speed Twin 1200
Triumph Street Triple R
Triumph Tiger 1200 Rally Pro
Triumph Tiger 1200 GT Explorer

Triumph Bonneville T120

De locatie van deze testrit is het pand van Roké Motors in Mijdrecht aan de Industrieweg 19 (postcode 3641 RK)

 

De testrit is helaas gecanceld door Roké Motors. Er wordt gezocht naar een nieuwe datum, mogelijk is dit volgend jaar pas. 

 

Spelregels

U dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs voor het vermogen van de motor waarop u gaat rijden. Ook bent u verplicht uw rijbewijs mee te nemen, indien u geen rijbewijs meeneemt kunt u niet deelnemen aan de testdag

U bent verplicht motorkleding te dragen gedurende de rit:

    • Helm
    • Handschoenen
    • Motorjas
    • Motorbroek
    • Motorschoenen

Tijdens de testrit wordt u geacht om u aan de geldende verkeersregels te houden. Overtredingen en daaruit voortvloeiende boetes zijn voor eigen rekening. Een voorrijder heeft het recht om de testrit te beëindigen indien er niet “normaal” gereden wordt.

U kunt zich 1x inschrijven. Op basis van de motivatie worden de testrijders uitgekozen.

Er worden tijdens dit evenement foto’s en video’s gemaakt, het kan zijn dat u hier ook op voorkomt. Indien u zich inschrijft gaat u akkoord met het gebruik van deze beelden door Combi Motors Verzekeringen op bijvoorbeeld de website en social media.

Bij de testdag zijn proefrit voorwaarden van toepassing; waarbij een eigen risico van € 1.000 geldt.